Prozori    Vrata   Rolete i grilje    Klizne stijene   Zimski vrtovi   Zatvaranje lođa   Garažna vrata

PVC Prozori - PVC STOLARIJA Drvoplast

Drvoplast - Alphacan - prozor

Proizvodnja, ugradnja i zamjena prozora.

Prozori su vrlo važan građevni element svakog objekta, i pravilnim odabirom veličine, izvedbe i vrste prozora znatno možemo poboljšati kvalitetu življenja, cijenu nekretnine, a ujedno možemo smanjiti troškove grijanja/hlađenja u zimskim odnosno ljetnim mjesecima.

Svi naši prozori su izrađeni od Alphacan profila (5 komorni i 6 komorni zaobljeni profili), imaju kutna ojačanja na spojevima, ugrađeni su okovi Siegenia, a kvake su proizvod tvrtke Schachermayer. Posebnu pažnju smo posvetili mjerama i finom dosjedanju prozorskih krila, kao i besprijekornom otvaranju svih krila, od kojih je u pravilu bar jedno i kiper.

Prozori mogu doći u mnogo različitih izvedbi, što se tiče oblika i opreme: jednokrilni, dvokrilni, trokrilni, sa termo staklima 4/16/4, sa staklima punjenim plinom argonom debljine 1.1 i 1.3 mm. Prozori su dostupni u bijeloj boji i drugim bojama ili s uzorkom drveta također u nekoliko verzija.

Iako često zanemarena, ugradnja ima vrlo važnu ulogu u trajnosti i nepropusnosti samog prozora. Svaka ugradnja mora biti odrađena stručno i precizno, a sve praznine zabrtvljene i kvalitetno obrađene kako bi osigurale optimalnu termičku i zvučnu izolaciju tijekom cjelokupnog vremena eksploatacije.

Drvoplast - Alphacan - 3d profil prozorskog profila
pogledajte 3D profil

U ponudi vezanoj uz prozore imamo:

  • rolete i grilje (pogledajte detaljnije)
  • vanjske klupčice u boji stolarije (za obojene prozore i prozore s uzorkom)
  • unutarnja klupčice Gutman
  • obradu špaleta (unutarnje i vanjske)
Drvoplast Vam nudi 5 i 6-komorne profile Alphacan s okovima Siegenia, dodatnim kutnim ojačanjima i vrhunskom toplinskom i zvučnom izolacijom.
Naručite Vaše nove prozore odmah !
098-564-019 043-234-568
kartice/krediti/popust na gotovinu

Naša referentna lista Drvoplast referentna lista

Male i srednje projekte radimo na području središnje Hrvatske a veće projekte po cijeloj državi.