Prozori    Vrata   Rolete i grilje    Klizne stijene   Zimski vrtovi   Zatvaranje lođa   Garažna vrata

Rolete i grilje - PVC STOLARIJA Drvoplast

Rolete

Drvoplast koristi roletne sustave Mediteraneo, tvrtke Aplhacan koji su dokazano među najboljima na tržištu. Sistem Mediteraneo je vrlo zanimljiv u pogledu toplinske (0,99 W/m2*K) i zvučne (do 48 db) izolacije. Ukoliko se bilo koji dio kutije treba očistiti ili popraviti postoji mogućnost da se svaki pojedini element demontira bez oštećenja zida kuće ili fasade. Ovisno o potrebi postoji niz različitih mogućnosti popravka kutije, što ovom sistemu daje znatnu prednost na tržištu.

Zahvaljujući specijalnim rješenjima profila te dvokomponentnoj ljepljivoj traci, sistem Mediteraneo se može vrlo lako montirati na bilo koji prozorski profil na tržištu.

Modernog i elegantnog dizajna, s različitim estetskim rješenjima (dostupna je i nova okrugla verzija) i sa širokim rasponom boja, Meditraneo jamči različite mogućnosti finalnog izgleda ovisno o željama i potrebama kupca.

 

Grilje

Drvoplast izrađuje grilje po Alphacanovom sistemu Persiana, koji se dugi niz godina uspješno dokazuje na zahtjevnim tržištima Italije, Francuske, Španjolske a u zadnje vrijeme i Hrvatske. Sistem Persiana daje mogućnost izrade bilo kojeg estetskog rješenja, posebice ako uzmemo u obziri i folije s uzorkom drveta.

Zahvaljujući specijalnim tehničkim rješenjima za spojeve na kutovima, sistem je uspješno prošao testiranje otpornosti na tropske oluje, što će zasigurno znati cijeniti klijenti iz Dalmacije i Primorja koji su zimi često izloženi buri i jakim vjetrovima.

Broj mogućnosti dizajna, boja i tehničke kvalitete daju garanciju zadovoljstva svakog kupca ili investitora.

Drvoplast Vam nudi 5 i 6-komorne profile Alphacan s okovima Siegenia, dodatnim kutnim ojačanjima i vrhunskom toplinskom i zvučnom izolacijom.
Naručite Vaše nove prozore odmah !
098-564-019 043-234-568
kartice/krediti/popust na gotovinu

Naša referentna lista Drvoplast referentna lista

Male i srednje projekte radimo na području središnje Hrvatske a veće projekte po cijeloj državi.