Prozori    Vrata   Rolete i grilje    Klizne stijene   Zimski vrtovi   Zatvaranje lođa   Garažna vrata

Garažna vrata po mjeri - proizvedeno u Njemačkoj

Drvoplast Vam nudi i vrata renomiranog proizvođača Novoferm, a u mogućnosti smo izvesti vrata po mjeri, u željenoj boji i s električnim pogonom.

"Novo Port®" garažna vrata i operator su savršeno povezani: operator je motoriziran direktno na desnu, ili ako je potrebno lijevu gornju traku vrata i pomiče se prema naprijed i prema nazad gotovo nečujno duž zupčanog remena bez redukcije visine vrata pri otvaranju.

Kao i sa svim našim vratnim sistemima, "Novo Port®" također odgovara odobrenim međunarodnim propisima i ima sve bitne certifikacije.Naravno, "Novo Port®" je testirala Technical Inspection Agency prema posljednjim europskim standardima.

Tehnički, "Novo Port®" ima kao standard sve što karakterizira savršeni sistem garažnih vrata. No ipak, ostavili smo mnogo prostora za individualne želje dizajna; u opsežnom Novoferm programu sekcionalnih vrata dostupni su brojni tipovi vrata i varijacije opreme koje odgovaraju stilu objekta.


Sljedeći tehnički dodaci brinu se za visok stupanj sigurnosti i pogodnosti:

• Sigurnosna protuprovalna zaštita
• Pouzdano automatsko gašenje
• Super tiho pomicanje vrata
• Dvostruko zaključavanje vrata
• Brzo otklučavanje kao standard
• Specijalno hitno otključavanje

Drvoplast Vam nudi 5 i 6-komorne profile Alphacan s okovima Siegenia, dodatnim kutnim ojačanjima i vrhunskom toplinskom i zvučnom izolacijom.
Naručite Vaše nove prozore odmah !
098-564-019 043-234-568
kartice/krediti/popust na gotovinu

Naša referentna lista Drvoplast referentna lista

Male i srednje projekte radimo na području središnje Hrvatske a veće projekte po cijeloj državi.